:

Tuesday, 30 April 2013

Hi Makhluk bumi!


Banananaaaa ! Fuh fuhh *tiup habuk dekat blog . Peerghhhh lame gila aku tak sentuh blog ni , berabad kott ! Sampai bersawang , berkulat , bermacam jenis bakteria dah hinggap kat blog SERABUT aku ni haa . For your information , chewah bajet je tulis omputih kat sini ! Padahal SPM bi aku dapat ehem ehem je *pikir sendiri . Hahahahaa *evil laughh . OhMyResutSpm ! Err ni yg malas cakap pasal Spm , wooo manyak kicewaaaaaaaa . Straight to the point lah kan , nak tanye ni ! korang sihat ? aku harap korang sihat lah hendaknya . Anakanda disini sihat walafiat *lah tetibe tulis macam buat surat tidak rasmi pulak . Hmm rindu sekolah woii *sekolah je aku rindu tapi belajar TAK ! Hahahaaa kejam gile . Sebenarnye aku banyak cerita nak story mory dekat korang ni , chewahh ! Tapi macam biase la otak aku ni konon banyak cerita padahal habuk pun tarakk . Hahahaa okay memandangkan sekarang bulan 4 kan ? Hmm ape sebenarnye motif aku ni haa ! Hahahaa macam sakai je perangai *kutuk diri sendiri , Haaa okay2 ! Nak cite pasal blog ni dulu lah . Tadi tengah syok usha usha blog Fatin Liyana *kenal kan ? Waaa blog dye best wooo . Menarik je setiap entri yang dye buat n jauh sekali la macam blog aku yg macam @#$%^&* .  Ni blog http://honeykoyuki.blogspot.com/
Aku baru je kenal dye ni sebenarnya *kenal dalam blog je . Yelah aku ni bukannye blogger tegar pun . Setakat buat entri merapu mengarut tu haaa mainan aku je . Eh eh so ape kaitan blog dye dgn aku ? Heee yelah wei , kalau dah bukak blog dye tu tetibe teringat la ke blog aku nihh so ape agi terus la sign in n taraaa.
Haaa ni lah hasilnye *belum berhasil lagi . Hahaha okay lah penat dah merapu and bye byeee! ;)





No comments: