:

Tuesday, 30 April 2013

Hi Makhluk bumi!


Banananaaaa ! Fuh fuhh *tiup habuk dekat blog . Peerghhhh lame gila aku tak sentuh blog ni , berabad kott ! Sampai bersawang , berkulat , bermacam jenis bakteria dah hinggap kat blog SERABUT aku ni haa . For your information , chewah bajet je tulis omputih kat sini ! Padahal SPM bi aku dapat ehem ehem je *pikir sendiri . Hahahahaa *evil laughh . OhMyResutSpm ! Err ni yg malas cakap pasal Spm , wooo manyak kicewaaaaaaaa . Straight to the point lah kan , nak tanye ni ! korang sihat ? aku harap korang sihat lah hendaknya . Anakanda disini sihat walafiat *lah tetibe tulis macam buat surat tidak rasmi pulak . Hmm rindu sekolah woii *sekolah je aku rindu tapi belajar TAK ! Hahahaaa kejam gile . Sebenarnye aku banyak cerita nak story mory dekat korang ni , chewahh ! Tapi macam biase la otak aku ni konon banyak cerita padahal habuk pun tarakk . Hahahaa okay memandangkan sekarang bulan 4 kan ? Hmm ape sebenarnye motif aku ni haa ! Hahahaa macam sakai je perangai *kutuk diri sendiri , Haaa okay2 ! Nak cite pasal blog ni dulu lah . Tadi tengah syok usha usha blog Fatin Liyana *kenal kan ? Waaa blog dye best wooo . Menarik je setiap entri yang dye buat n jauh sekali la macam blog aku yg macam @#$%^&* .  Ni blog http://honeykoyuki.blogspot.com/
Aku baru je kenal dye ni sebenarnya *kenal dalam blog je . Yelah aku ni bukannye blogger tegar pun . Setakat buat entri merapu mengarut tu haaa mainan aku je . Eh eh so ape kaitan blog dye dgn aku ? Heee yelah wei , kalau dah bukak blog dye tu tetibe teringat la ke blog aku nihh so ape agi terus la sign in n taraaa.
Haaa ni lah hasilnye *belum berhasil lagi . Hahaha okay lah penat dah merapu and bye byeee! ;)





Thursday, 17 January 2013

Bosan !


Holaa holi cikebum cikebum ! See ? bosan gila beb . now aku kat rumah akak aku dekat selayang . Soo bored sungguh . Yelah bukan pegi mane mane pun , dok terperuk kat rumah je , kenape tak keluar ? cehh , aku bukannye tahu sangat selok belok tempat ni . Kalau ade kawan takpe gak , bebas jugak aku nak g mane mane . aku aloneeeeeeee weh ! Abg ipar aku sekarang selalu balik lambat , tulah sebab utama jugakkkkkk . Kalau la ade kawan macam dulu , perghhhhhhhh bapak best . semua sekarang dah bawak haluan masing masing . Ade yang keje , kursus . Plkn pun ade . Aku ni je dok rumah lagi . Nak keje tak tau nak mintak kat mane , perghhh sekian kalau nak keje tu . Korang ade tau mane mane keje kosong dokk ? Eceh , hehe saje jee . Okee lah , bosan la wi . Nak p makan dulu . Haaaaaaaa , nak bagitau ni . Post yang pasal Memori tercipta 2012 la sangat tu aku dah padam ! kenapee ? suke hati la . Haha , menyampah dengan post yang tak menjadi tuu . Okee Byeeeeeeeeeeeeeee^^